sleduji tvuj příběh od začátku, jen jsem měla na návštěvě rodiče a k počítači sedla na pár minut, než jsem šla spat.
Nebrala bych to tak tragicky. Vem si z toho to pozitivní... třeba, že se konečně začalo něco dít a už se nebudeš dlouho trápit. Jak dlouho té trápilo vaše manželství a jak dlouho by tvá nejistota trvala (nebýt toho, že ti to Rost´a řekl?) Nezatracovala bych ani Rost´u, třeba tě má vážně upřímně rád a váží si tě. Jen se předtím nemusel být jistý tvojí nákloností a ted´ když jsi mu jí dala najevo, tak mu to vlilo krev do žil. Třeba touží po harmonické rodině. Osobné bych asi nešla hned do společného bydlení a nějakého řešení, tak jako už tu psaly jiné holky. Mužete si každý řešit svoje záležitosti, užívat si a poznávat sebe samých, když budete mit čas a uvidíte, co se z toho vykristalizuje. Já jsem teda v takové situaci nikdy nebyla a doufám, že ani nebudu, tak že se mi to dobře radí. Ale víš, že jsem nedávno četla knihu (byla teda v angličtině a nenašla jsem ji v českém překladu) ale jako kdyby byla psaná o vás. No, skončilo to tak, že páry nakonec zustaly tak jak byly. Ale tam nebyla nevěra těch druhých partneru....
Myslím, že je to přirozené, že máš ted´ strach a taky jste spolu s manželem určitě prožili i hezké chviliky... jinak byste neměli dvě déti, že? Člověk asi nechce ztratit jistotu... ale v tvém případě bych si položila otázku, jakou máš v manželovi jistotu? Mě osobné by vadila lež a faleš. Ale i já svého muže miluju a nevím, jeslti bych ho dokázala opustit a nebo odpustit.
Příjde mi, že se asi ted´ i zlobíš na Rost´u. Viděla jsi film Medvídek? ...jestli né, tak si ho pust´ jako takovou malou terapii. Například já bych se teda cítila lepší, kdyby mi přítel pověděl, že je mu trapné mi lhát. Na druhou stranu jsem kdysi dávno něco takového udělala vrámci rodiny a pak jsme se s bratrancem nebavili víc jak 5 let. A nedávno mi jen tak mezi řečí pověděl, že kdyby se tak nestalo, nikdy by asi nebyl tak št´astný, jako je ted´. Beru to tak, že kdybych mu to neřekla já, řekl by mu to časem někdo jiný a já bych se cítila strašně, kdyby se mě zeptal, jestli jsem to taky vědéla. Nemyslím si, že ti chce Rosťa ublížit, jen to začal řešit po chlapsku, asi... . A taky jsi někde psala, že o něm jeho žena říkala nevím už co? Víš, ale o tvém manželovi jeho milenka asi taky neříká, že jí štve a nechodí domu k dětem a já nevím co. Třeba to nebude říkat ani potom, když by teoreticky se spolužili. Protože ona má asi nějakou jinou stavbu než ty a ty máš asi jinou stavbu než Pavla. Ty jistě dokážeš vnímat věci kolem rodiny jinak než Pavla, pro tebe asi mají jinou hodnotu a ta muže být Rost´ově krevní skupině bližší a vubec se vás třeba nebudou takové konflikty jako se týkaly jeho a Pavly dotýkat. ...ale budou zase jiné. Nikdo z nás není neomylný....
Moc ti držím palce. Je to běh na dlouhou trat´, ale myslím, že máš jedinečnou šanci chytit štěstí za pačesy a něco ve svém životě změnit, tak aby si se cítila lépe než do ted´. Páč kdyby bylo vše OK, tak by se nestalo, co se stalo. At´ už to bude spolu s manželem nebo s Rost´ou a nebo jen sama, zvládneš to a tady je vždy banda holek, které tě podpoří. Tak bud´ statečná a bojuj jako lvice neb my všichni myslíme na děti a když se děti dobře cítí, tak se i dobře chovají a všem je pěkně, tak pryč s trápením
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.