30.8.2009 10:29:15 Lillu+B&J
Re: Někdo z Karlových Varů?
Ahojky,
já tam rodila v prosinci,porodní sály a pokoje hezký,nový čistý,šla jsem na vyvolání na konci 41 tt a to jsem tam chodila co 3 dny od 36 tt protože jsem se otvírala
.
Byli tam jak DR tak PA moc hodný,celkem vše vysvětlili,chtěla jsem míč donesli mi ho,mohla jsem chodit jak jsem chtěla,manžel tam byl skoro celou dobu.Akorát mi hodně vadilo,že při monitoru mimča jsem musela ležet na zádech,bez EPI od rána do 19:40 celkem neúnosný.Dost mě chodili kontrolovat i přesto,že tam manžel byl,takže na sál nemám výtku.
Na šestinedělí to bylo jiný,sestřičky ze šestinedělí co se staraly o maminky super,sestry od miminek tragédie,nepříjemný,neporadí ,nic.Zacházet s mimčem jsem uměla ,ale potřebovala jsem poradit jak kojit,jak přiložit,video bylo rozbité a jiná rada nebyla,to mi vadilo.Pak jsem měla malýho na JIP,tak tam byly sestry naprosto super.Ale koukám,že s kojením máš asi zkušenosti,tak ti to vadit nebude.Já se rzhodovala jěště pro Kadaň,ale vyhrály pro mě KV,protože je tu specializovaný JIP pro mimča.
Odpovědět