30.8.2009 11:15:54 Lillu+B&J
Re: Někdo z Karlových Varů?
NA porodní sál jsem si brala hlavně jelení lůj a svojí vodu na pití,tam mají čaj.Přezůvky určitě a župan taky,ségra rodila v létě a říkala,že župan nepoužila,že tam bylo vedro,ale mě je pořád zima.Taky YELL ,je to šetrnější než klasika,ale ten ti tam i prodají.Košily si neber,dají ti kdykoliv čistou.Teplý ponožky,jednorázový kalhotky,podprdy samo,vložky do podprdy.Jo,docela vyžadují abys tam měla ty nejmenší plínky jednorázovky HAPPY,já měla 2-5 kg a byly velký,takže mi manžel šel tam do lékárny pro ty jěště menší,jsou super,že mají výřez na pupíček.Známá DR ZEjdová(jistě si o ní slyšela) si potrpí na pletené ponožtičky,takže mi tchýně upletla zásobu.Taky jsem měla svoje oblečky pro Bártíka,protože tam jsou už v hodně blbém stavu a i mi řekli,jestli mám svoje,ať si ho oblíknu.Měla jsem pro malého rychlozavinku,tu jsem využila a taky nafukovací kruh se mi hodil hodně,protože jsem byla hodně šitá a nemohla jsem sedět.Pokud bereš nějaký léky,tak samo léky.Vložky tam mají neustále,ty nepotřebuješ.Budu jěště přemýšlet a když tak písnu nebo se pttej.
Odpovědět