Re: Někdo z Karlových Varů?
Ahoj Milco jsem ráda že je stebou vše v pořádku asi si mne nepamatuješ ale sešli jsme se na uplném začátku na umělkách já jsem sice ještě neodrodila ale mám známou ve varech na novorozencích a moje švegrová tam před 3měsísi taká rodila no a co jsem se dozvěděla není valné ale kvůli novo. JIPU pojedeme asi tam než do Ostrova kdyby se něco stalo.Tak Zajdová preferuje jenom jedny novo. pleny a ty jsou prý jenom v lákárně v nemocnici pak chce bavlněné ponožtičky,tek 10xbodýček a 5xdupačky to je na jedno mimi vem si sebou tak 5 plínek a 2 osušky to je na mimi všechno jinak na koupání vše dostaneš davají jednorázové žíňky a vše ostatní toje na mimi všechno pro sebe si kup v lékárně jednorázpvé kalhodky nejsou drahé 2 kojenecké podprsenky tamponky do podprsenky,2 osušky pro sebe a to je všechno noční košile se tam musí nosit erární tak si ji ani nemusíš brát.Nechci tě stršit ali Varskou porodnici jsem ještě neslišela chválit ale dá se to přežít tak zatni zoubky a držím palečky možná že tam zrovna taky bodu jsme na tom stejně
Odpovědět