4.9.2009 21:06:55 Baba Jaga
Re: Kartářka a šaman, takto podvodníci
To asi zalezi, na koho natrefis. Ja jsem byla u kartarky jednou, mela jsem tyden pred svatbou a to co mi rekla mi vyrazilo dech. Presto ze jsem sundala zasnubni prstynek, rekla mi, ze se budu brzo vdavat, presne popsala meho manzela vzhledove, rekla ze jsem tehotna a budu mit syna {jeste jsem to nemohla vedet, byla jsem tehotna asi tyden}, ze porod bude velmi komplikovany, ale dobre dopadne {maly skoro umrel, ozivovali ho, ale je bez nasledku}, ze do roka na manzelovo prani znovu otehotnim {to jsem se rehtala, ze v zadnem pripade, ale stalo se}, ze do pul roka koupime nove auto, do roka se prestehujeme, do pul roka manzel zmeni praci, atd... naprosto konkretni veci. Bydlela na druhem konci Bostonu, ktery ma nekolik milionu lidi a kde jsem nikdy predtim nebyla, takze je vyloucene, ze by meho manzela nekdy videla, presto ho fyzicky popsala naprosto presne. Od te doby jsem nikde nebyla a uz se bojim, abych se treba nedozvedela neco spatneho. Nicmene dobra kartarka by nemela sdelovat neprijemne zpravy jako je smrt nebo nemoc, pokud by to rekla, tak asi zbystrim.
Odpovědět