Re: Zkušenosti s antidepresivy
Ahojky holky,
dlouho jsem tu nebyla,trošku si Vás občas pročtu a všem Vám moc držím palečky.
Naposledy jsem tu byla,když mi doktorka nařídila nemocnici.Pak jsem se ale z toho tak sespala,že jsem musela jet hned na akutní psychiatrii.Strašně jsem se bála,nechtěla jsem tam jet,ale ted jsem ráda,že jsem tam bylas.Předtím jsem už nedokázala nikoho a nic vnímat,nezajímala mě domácnost a ani děti ne.Chtěla jsem jen umřít a vše mi byli jedno.Takže jsem musela do nemocnice.Tam to bylo super....chovali se tam ke mě všichni mile a viděla jsem tam lidičky,kteří na tom byly stejně jako já....Měli jsme tam různý aktivity,terapie,ccvičení a hlavně mi nasadili kombinaci léků,který mi zabrali.Po 4týdnech mě pustili a já můžu říct,že jsem jak vyměněná a říká to i moje rodina a okolí.Jsem už půl roku doma a je mi dobře...Občas přijdou takový ty mráčky,ale dá se to zvládnout.najednou mě zase zajímaí moje děti.Chodím tedy pořád k psychiatrovi,také chodím na terapie,jsem chvílema dost unavená,ale zlepšení o 80% a to je pro mě moc...
Holky,všdm Vám přeji at se dáte taky do pohody,at je Vám všem o moc líp a uleví se Vám....Všem moc držím a budu držet palečky a myslím na Vás
Odpovědět