Re: Jak pořádně umýt dětské boty od psích hovínek?
Nemůžu uvěřit, že ještě dnes někdo napíše, že posraný park od psů je OK a že dítě má prostě dávat pozor, kam šlape.
Mimochodem, když syn šlápl ve městě v parčíku do hovna, rozhodně jsem nelitovala energie a zhvízdala měšťáky za to, že nezajišťují dodržování vyhlášky o čistotě města. Plus další odbory. Bylo to časově náročné, poměrně frustující, ale vybudila jsem k činnosti další lidi, kterým to taky vadilo a konečně se rozhoupali a dosáhli jsme teda aspoň toho, že město zakoupilo takový ty čtyřkolky s vysavačem a že odpadkové koše s pytlíky na psí exkrementy jsou snad už všude.
A jak píše Daniela - ano, pomohly by přísné tresty těm "páníčkům", kteří po svých psech neuklízejí.
A jak píše Petra Naomi - když mi bylo 15 let, taky těch hoven nebylo tolik. Sice se po psech neuklízelo, ale zas těch psů nebylo tolik. A navíc, se zlou by se potázal ten, kdo by před domem venčil psy. A u nás v domě byli tenkrát asi 4 psi, obávám se, že tatík dítěte, které šláplo do psího hovna, by hezky vzal botky a šel je oplácat páníčkovi dotyčných psů o ústa, aby si taky užil.
Odpovědět