Re: Co si o nastávajících maminkách myslí gynekologové
Týýý jo, teď jsem si ten článek přečetla a zírám. Nejsem stěžovatelka, v nemocnici - porodnici jsem byla spokojená snad se vším, až na rozdílné názory laktačních poradkyň - ty dokázaly opravdu pomoci :-( Ale po přečtení článku jsem nabyla dojmu, že pan primář má asi veliký problém se ženami, asi nedokáže něco překousnout, možná si ulevuje, protože není někde až tak spokojený. No možná by měl zauvažovat o změně zaměstnání, protože v této profesi se bude se ženami nadále setkávat a bojím se, aby to na něm nenechalo vážné následky. Jeho názory mi nepřijdou ani trochu profesionální a budí ve mně dojem ublíženého chlapečka. Nechtěla bych se s ním potkat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.