29.9.2009 22:40:47 lipoo
Re: ahoj holky
dneska jsem byla Tomovi na rodičáku- super!tak jsem se dlouho nepobavila na rodičáku!!Teda víceméně ještě nikdy..
sotva třídní došel do třídy,tak prý neví,proč ta škola dělá ty rodičáky hned v září-pro ty prváky,že stejně ještě žádný známky nemají...a organizační věci už nám kluci určitě řekli...-jo taková vsuvka...Tomáš neví,jak se jmenuje jeho soused v lavici!!!!Se z něho jednou fakt poseru...no,takže jsme probrali organizační věci,pak že mají jet na turistický pobyt-takže asi pojedou do Jeseníků...učitel říkal,že my si aspoň týden odpočineme,on kluky líp pozná a vlasy mu z nich nevypadají ani nezešedivý../má plešku a okolo hlavy prošedivělé vlasy
pak řešil omlouvání-prý uvolnění na víc jak dva dny vám musí omluvit ředitel,takže to musíte stihnout do pondělí,kdy oni mají poradu,aby vám to odsouhlasili..no a když to nestihnete,tak je necháte onemocnět,jako jste to dělali vždycky...:-D-náhodou,my si pečlivě žádali o uvolnění...Jako fakt byl v pohodě...prý "ptejte se,co potřebujete,a když už se neptáte,tak se na mě aspoň hezky usmívejte,tohle je asi první a poslední veselý rodičák,příště už budou známky":-D..no a z toho vstupního cvičení z češtiny byla průměrná známka 4.35
...nechal kolovat sešit se známkama-měli tam jen tu češtinu,a pak angličtinu-tak tam má Tom čtverku..ale jsou tací i co tam mají pětky ,pak je pár trojek a dvě dvojky...Dala jsem mu pak papír z PPP,jednu kopii i kdyby mohl dát angličtinářce,a to už všichni odešli,tak jsme ještě stáli mezi dveřma-a já se ho ptala na tu češtinu..a říkala jsem,že mám obavu,aby z ní vůbec odmaturoval..a on,že to je ještě daleko,a že jestli neodmaturuje Tom,tak pak už nikdo...Takže úroveň třídy bude asi na veliké úrovn
Odpovědět