Re: Brýle - jak přesvědčit předpuberťačku?
ja teda nevim, jestli neco pomuze. nosila jsem bryle od 10-ti let a byla to pro me strasna potupa. deti se mi sice nesmaly, ale ja jakmile jsem si je nasadila, jsem mela pocit, ze misto obliceje mam osklivou masku a ze na me vsichni koukaji. takze jsem bryle temer nenosila, mela jsem 2.5 dioptrie na obou ocich, bryle jsem si nasadila jen kdyz jsem potrebovala videt na tabuli. ve 14-ti jsem si koupila cocky a od te doby jsem se prestala citit jako osklive kacatko. To je proste blok v cloveku, muzes ji to vysvetlovat jak chces, me doma vsichni rikali, jak mi to slusi, ja jsem je stejne nesnasela. ted to do me husti manzel, ze se mu vic libim s brylemi, sem tam si je vezmu, ale stejne pocit, ze jsem v tu ranu strasne oskliva je hned zpatky. jinak cocky se daji sehnat i levne, ja nosim bausch and lomb, vymenuji se po 3 mesicich, takze jsou to 4 pary na rok za cca 2.000kc(nosim je uz 13 let) a kupuju si levny roztok Opto soak ci tam nejak, je to k dostani v lekarne za asi 130kc a vydrzi asi 2 mesice.
Ale je mozny, ze dcera si bryle nakonec zamiluje, znam lidi, ktery je nosi moc radi. Zkus ji treba ukazat fotku nejake herecky ci nekoho koho ma rada v brylich, ukazat ze bryle muzou cloveku i pridat na krase. Treba jen tak zajit nekam do optiky a zkouset si nezavazne ruzny bryle, dnes je ten vyber mnohem lepsi a zajimavejsi a treba se do bryli zamiluje.
Odpovědět