Re: Štěňátko
pihatko diky moc, za toho NO v byte...trosku si me uklidnila, asi si mela to venceni jednodussi, my bydlime v 8.patre, takze nez se clovek oblikne, a sjede dolu, tak to rano stene nevydrzi...nemuzu si jen tak v pyzamu vybehnou pred barak. Ale na to se nemuzu vymlouvat, je mi to jasne....
Ja s nim chodim rano v 5 - 5,30, pak moje 80ti leta babicka kolem 9-10te dopoledne, pak ja ve 14,30-16,30 kdyz se vratim z prace,mezitim vyvzvedneme deti ze skolky a pokracujeme ve vychazce pak mazel kolem 18-te a vecer mezi 21-22hod, jak to vyjde. etsinou, kdyz babika dopoledne prijde, takje doma louzicka a ja kdyz prijdu odpoledne tak taky. Pres den chodi venku rad, ted uz i na voditko, i kdyz prvni dva dny to byl ocistec. Ale nechce chodit ven po tme, tedy rano a vecer. Ani na voditku, ani na volno, asi se boji nebo co, tak vetsinou jen udela louzicku ci bobek pred barakem a jinak se ani nehne a specha k domovnim dverim.
I na voditku beha ke kezdemu kolu, detskemu odrazedlu, jinemu psu....musim ho dost drzet a porad opakovat nesmis, ale zati je to k prdu. Zhorsuje to jeste fakt, ze je to krasne roztomile stenatko, ktere si chce kazdy pohladit.
Odpovědět