Re: Štěňátko boxera - péče a výchova
Mak42...tobe taky diky.
Psala jsme zpusob venceni nahore pihatce. Samozrejme pri louzicce ci bobku infantilnime do nebe, piskotky mam neustale ve vencici bunde,ale on je zrovna moc nemusi.
Predchozi majitele mu nijak nerikali, takze jmeno ma 5dni a opravdu na nej jeste nereaguje.
Dnes jsme sli pres mesto pesky na veterinu na ockovani i s detmi, cestou zpet si proste lehl a uz odmital jit, tak jsme ho musela donest pri souasnem jeceni deti, ze uz taky nemuzou....usli jsme cca 4km..ted tu lezi jak mrtvolka a na venceni v 19,30 jsme ho vzbudila.
Nase fena mela v nejlepsi forme jen 27kg, takze tohle bude macik. Dneska mi kamarad veterinar rekl, te bude obrovskej, ze ma tlapy jak medved. Tak bojim bojim.
Jak s jidlem? Cetla jsem, ze stene ma jist 3x denne, lae on tolik zrat nechce. Ji steneci granule pedigree (teda moc je nechce) a varim mu kureci a hovzi maso s ryzi ci testovinama. Zda se ze i pohubnul za ten tyden, co ho mame doma.
V posteli nespi, nepoustime ho tam. Ma svuj pelech na chodbe, kde je i kdyz jsme v praci. Ma pristup do chodby a do koupelny. Dokud bude curat doma. Pak uvidime, jak se bude chovat k nabytku,zaclonam, a vecem v kuchynske lince, starej gauc vem cert a bude mit pristup i do obyvaku a kuchyne. Jen do loznice s detskeho pokojicku, pouze kdyz budeme doma, sam ne.
Odpovědět