19.11.2009 23:23:25 Winky
Re: Matrace do postele
Máme matrace Sára, jen s molitanem, ten latex by byl asi lepší, ale kupovali jsme je dost narychlo takže jsem to tak moc neštudovala. Doporučili nám je protože v posteli máme pevný rošt, a pružinové jsme nechtěli (ty nám právě odešly, normálně vystřelilo péro ven, plus jim neudělala dobře moje plodová voda
)
Je fakt, že pocitově mi to chvíli vadilo, že ta matrace navrchu je dost slabá, pak ten rošt a pak jen ty 3 molitanové pruhy.... Ale spí se nám na nich rok dobře. Dokonce je u nich ta možnost, že ti vymění ony "nosníky" (ty pruhy) zdarma v 1. roce užívání pokud budeš mít pocit že sis vybrala matraci moc měkkou/tvrdou. Nám se po roce a půl používání zdálo že manželova matrace je víc proleželá v oblasti ramen. Tak jsem šla do prodejny kde jsme je koupili jestli je to na reklamaci, paní řekla že to zkusí. Přijeli přímo z Jelínka, pán na místě vyměnil ty nosníky (vybrali jsme si tvrdší) a naprosto v pohodě, milej, nic nezkoumal (prodavačka mě upozorňovala že je tam nějaká tolerance v % do kdy to nepovažují za problém). Takže za mě spokojenost. Jo a ta tvrdost je opravdu rozdílná, já mám matraci 80-110kg a manžel nad 110kg a je to dost znát, takže kdyby se vám zdálo že jste vybrali moc měkké, zkuste si je do toho roka nechat zdarma vyměnit.
Ať se hezky spí.
Odpovědět