Re: Nosítko Beco - máte zkušenosti?
Teorii o padnutí štíhlým jsem taky slyšela, ale teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že si tím tak jistá nejsem.
Jelikož jsem drobná a mám úzká ramena, tak mi Ergo nesedí z důvodu širokých ramenních popruhů, které mi neustále sjíždějí. Beco mi sedí výborně, jen stejně jako Šášule mám problém s tím pruhem látky mezi, ten mě tam hrozně irituje, a vlastně vůbec celý ten systém zapínání mi přijde hrozně složitý.
Sice je fajn, že dítě nemá z nosítka kudy vypadnout a můžeš ho předat dalšímu nosiči jako batoh, ale přijde mi, že při nandavání na záda nedostanu bederák do pohodlné polohy (neb nejdřív se dávají ramenní popruhy a až pak zapíná bederák).
Manduca má pro mě pohodlné popruhy i bederák, s tím nemám problém, ale i když je výborně variabilní (popruhy se dají nastavit na třech místech, zatímco u ostatních nosítek jen na jednom), tak ač dotáhnu co nejvíc to jde, není to úplně ono a Kači se ode mě lehce odklání.
Teď mám čerstvou a úplně výbornou zkušenost s novým nosítkem na českém trhu - jmenuje se Boba (prodává se na www.isatky.cz) a je super, to mi sedí úplně ze všech nejlíp a nemám k němu jedinou výhradu. Hodně mi připomíná Beco, jen ten protivný mezipás tam není. Za mě jednička s hvězdičkou.
Odpovědět