6.12.2009 19:26:33 Raďulka
Re: alkoholik-opilá prodavačka
Nemám pocit že bych něco přepískla, vyznělo mi to tak, že vzhledem k nebezpečí nočních příhod by si ta matka nic dát neměla. Přišlo mi to jako takové divné moralizování, kdybys napsala rovnou, že si taky sem tam dáš, ale když máš dítko s teplotou tak ne, tak bych to pochopila. Takhle mi to přišlo skoro jako z nějakého klubu odpůrců alkoholu, tak promiň za nepochopení
Navíc jsou taky matky bez auta, takže ty řízení při noční příhodě řešit nemusí, prostě si zavolají sanitku, když to nezvládnou samy, nebo poprosí někoho ze sousedů, nebo já nevím co
Já auto mám a klidně si semtam něco dám na relax, na oslavu zkoušky apod. kdybych měla čekat s každou oslavou na někoho abych nepila sama, tak bych mohla čekat týdny, ta si prostě ty dvě decky naliju
Laryngitidu zvládáme v pohodě doma, není třeba nikam jezdit, jsme už zvyklé na několik epizod za rok. A kdyby to bylo akutní, tak prostě sednu do auta i po tom vínku, protože tady nikoho kdo by nás odvezl nemám. Nicméně já na sobě teda dvě deci vína nepoznám.
Odpovědět