Re: Jak odhalit nevěru?
holky, jak to tu čtu - pokud budete furt přemýšlet, jestli nááhodou váš milý před hodinou nespal s jinou a teď to jen hraje, tak se z toho za chvíli zblázníte!!! já bych nehledala, lést do mobilu mi přijde ponižující! nemám to ráda ani u sebe, natož to dělat nekomu jinýmu!! já ani neotevřu manželovi poštu, dokud mi o to vyloženě neřekne.. prostě to nemam ráda!On ví, že mu do ničeho nelezu, co si s kým píše je mi šumák! Mám štěstí na chlapa, kterej to nedokáže a jakmile udělá levotu, tak s tím hend přiběhne, je prostě tak yvchovanej a neumí zahnout...
Prostě já bych nezjišťovala, jak se říká - sladká nevědomost.. a pokud už to vyplyne na povrch, provalí se to, tak si sednout, říct si co a jak, proč... netvrdím, že se tím všechno hodí za hlavu a začne se znova, takhle to většinou nefunguje.. ale aspoň budou obě strany vědět.. jednou spolu máte dítě a tak se podle toho zachovejte...
pokud budu věčně řešit, co a kdy a jak dělá manžel, tak se zblázním! a věřte mi, že on si vždycky najde čas a důvod... a neznám chlapa, co by se změnil, jen kvůli tomu, že "ona" o tom ví a dělala bububu...
Odpovědět