8.12.2009 10:33:27 Šmoulinka
Re: Jak odhalit nevěru?
Žena má pro odhalení nevěry intuici a většinou velmi přesnou, hmotný důkaz se málokdy sežene. Myslím, že tvá intuice ti jasně řekla, jak je to, ale zase on zapírá, to je dobré pro tebe, chce být s tebou, tohle je pro něj jen o tom šťouchnutí, bez citů, bez lásky, možná si tím dokazuje, že je pořád sexy, že je to prostě samec, zvedá si tak sebevědomí a je mu jedno, že je to na tvůj úkor, aspoň v tu danou chvíli o tom nepřemýšlí, jestli vůbec
, chlapi to tak nerozebírají vím i toto bolí, je to ponižující, jsme tak vychovány žít v monogamním páru a ne jak v Africe dělit se o manžela s dalšíma 3 či více manželkami. Taky si těžko rozumem vysvětluji, že muži to mají daný geneticky, to tak možná tak chlácholím kamarádku, sama mám pak vztek, že ten můj se neumí ovládat, že si jde za šukáním jinam, ačkoliv sex měl dle libosti, možná právě to byla chyba. Já se učím žít s tím, že ten můj úprostě je kurevník a nezmění se dá chvilku pokoj, ale zase se to u něj projeví. U žádné nebyl na snídani, do rána se vrátil.
Odpovědět