PS - ad laskavá forma - no je pravdou, že jsem nic neřešila křikem. prostě byl doma bordel a já nechtěla uklízet, on nechtěl uklízet, tak jsem to kopla pryč. Né že by se mi to líbilo, ale já přeci nebudu makat jako šroub a on se nebude válet. Postupně se začal sám zapojovat a dnes je to třeba tak, že když máme doma oslavu, tak já po oslavě dávám dcerku do vany a vyprovodím lidi a než se vrátím, není po oslavě ani památky. Nádobí umyto, uklizeno a NIKDO to po něm nechce! Stejně tak o víkendu a po obědě a NEVYŽADUJI TO PO NĚM. Naopak, nabídnu že to udělám a odpověď je, běž se natáhnout. Vidí sám, že toho mám dost a že mi hodně uleví tím, že mi pomůže. pak jsem odpočatá né servaná a i náš společný život je mnohem hežčí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.