Jsem bohatá a říkám to naprosto přesvědčená o této skutečnosti:
Mám muže, se kterým jsem už 28 let. Je láskyplný, spolehlivý, milující... Je na něho spoleh a miluje mne i naše děti.
Mám dvě dcery, která jsou chytré, zdravé a mám s nimi krásný vztah, i když jsou v ranné pubertě a pozdní pubertě
.
Mám rodiče, ktrým je 84 a 83 let a přes tento celkem vysoký věk jsou v podstatě zdráví. Maminka hůř vidí, taťku poslední měsíc zlobí zuby, ale to jsou celkem zanedbatelné
věci. Mí rodiče mne stále milují a podporují (myslím tím duševně) a já miluji a podporuji je. Máme se rádi a není mezi námi nic nevysloveného a špatného.
Mám sourozence, se ktarými máme krásný vztah. Máme se rádi, rádi se setkáváme a nejsou mezi námi rozpory.
Jsem celkem zdravá (i když momentálně týden po operaci uskřinuté kůly, ale to je zanedbatelná prkotina ve srovnání s tím, čím někteří lidé trpí...) a jsem velice bohatá lidmi okolo sebe - rodinou, příteli, koníčky.
A věřte - vůbec mi nevadí, že jsme momentálně odkázáni na moji nevysokou nemocenskou (pracuji jako vychovatelka, tak si to možná umíte spočítat....), neboť muž nemůže skoro rok sehnat práci....
Bohatý totiž je ten, kdo má lásku, zdraví a rodinu a i s miiónem můžete být hodně chudí....
Simča