Re: Porodnice Ostrava
Ahoj, já jsem rodila 2x v Porubě a kdyby náááhodou bylo někdy třetí mimčo (už teda neplánujeme), tak bych šla znovu do Poruby. U obou porodů jsem měla jenom porodní asistentku, u prvního byly trochu problémy, tak přišla paní doktorka už na druhou dobu porodní, u druhého přišla až na šití, protože vše bylo ok. Ani jednou jsem neměla nástřih, jestli souhlasím s přípravou se mne zeptali. První dceru mi bohužel na 12 hodin odnesli (mohla jsem se na ní chodit dívat na novorozenecké - celou dobu spala), protože se narodila trochu více "unavená" (apgar 7-8-10), druhou (10-10-10) jsem měla u sebe ty dvě hodiny po porodu a pak při převozu na oddělení šestinedělí jsme byly od sebe cca 30 minut. Sestry na šestinedělí jsou v pohodě všechny, mezi novorozeneckýma se našly trošku protivnější, ale nic tragického. Vím, že někdo tvrdí, že Poruba je továrna na děti, že je to tam neosobní, všechno striktně medicínský vedené, nikdo se na nic neptá, nic nevysvětlí apod. Já mám totálně opačnou zkušenost. Kdyby Tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej
Odpovědět