tak jsem se rozhodla vyzkoušet plenkování jinak než jednorázovkami na kterych moje děti vyrostli ted mam 4té je mu 8měsícu doposud je jen na jednorázovkach...
a ted ta otazka
dva dny jsme už na latkovych plenach . první zrada at dle návodu balim jak chci stejně je za hodinu pročuranej,(viz baleni pro chlapečky) dál,nemluvim o noci asi 5x sem musela přebalovat byl total mokrej.i přes to že měl vrchni kalhotky gumový
pokaděny plíny maji fleky ktery jsou vidět at macham prepíram namačim a pak putuji do pračky..je stale kojeny..navod na namočeni mam take s netu na jakejsi slyz...(soda,a jadrove mýdlo) takže jsem na vážkách a moje nadšeni jak mě chytlo začit latkovat mě asi brzy s takovou opustí... HELP HELP HELP
upozornuji rejpavce otazku davam jen maminam co latkove použivají protože latkove jsem nikdy předtim nepouživala....a nemam stim jakokoliv praxi
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.