Plena Itti bitti all in one jsou super štíhlé plenky vše v jednom s vnější vrstvou z nepropustné minkee látky a s vrstvou jemného semiše, která udržuje zadeček miminka stále v suchu. Savá část z mikrovlákna a bambusu je všita v plence, aby bylo zajištěno co největší pohodlí a plenka byla okamžitě připravena k použití bez jakýchkoliv dalších úkonu. Tím, že je savá část všitá v plence, prodlužuje se mírně doba schnutí. a cenově jsou za pusu ks
super jen nevim kolik jich bude stačit pro začatek 10ks/nebo vic libi se mi i jejich barevnost a to že to obsahuje vše co je zde doporučene,.....
takže na můj vyber neskušene začinajici latkařky maji skušene mamče jaky nazor....schvaleno nebo jsem sekla opět vedle s vyběrem.
podruhe už chybovat nejak nechci a když už jdu do toho po hlavě i s hledanim informací tak pořádně
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.