ahoj,chtěla bych Vás moc poprosit o jakoukoliv radu,názor,nebo jestli má některá z vás podobnou zkušenost a jak ze všeho ven.
Předem se omlouvám,bude to dlouhé a možná to bude celé znít trochu zamotaně, ale ráda bych napsala co nejvíc, aby jste pochopily.
S manželem se známe 2 roky, půl roku jsme manželé.Celý problém začal hned na začátku vztahu, když nás začala extrémně obtěžovat jeho ex přítelkyně(se kterou se rozešel cca půl roku předtím, než jsme se poznali,údajně jim to neklapalo v sexu,posléze i ve vztahu)..neustálé telefonáty s prosbami, aby se k ní vrátil, že ho miluje atd.podle mě se nedokázala vyrovnat s tím, že si našel někoho jiného a je šťastný.Chodili spolu necelý rok.Už tenkrát jsem nedokázala pochopit, proč jí jednoduše nepošle do háje a komunikuje s ní.Po nějaké době všechny telefonáty ustaly, takže jsem tomu nevěnovala už pozornost a byla jsem šťastná, že je konečně klid.Po nějaké době mě manžel požádal o ruku a začali jsme plánovat společnou budoucnost.Byla jsem strašně šťastná, že mám konečně skvělého chlapa, který mě miluje a já jeho.Navíc jsme si ve všem bezvadně rozuměli i sex byl úžasný.
Když jsme se brali, byla jsem ve třetím měsíci těhotenství a na miminko jsme se strašně moc těšili.
Milovala jsem toho drobečka celým srdíčkem,i když byl ještě nenarozený.
Pak mi přišel nečekaně mail od jeho ex přítelkyně a všechno bylo během pár minut jinak.Přeposlala mi veškerou jejich komunikaci z mailů,icq atd.Dodnes nevím proč mi to udělala.Za normálních okolností bych po ničem nepátrala, ale nepročíst si to,když jsem to měla tak naservírované jsem opravdu nedokázala.Byla jsem v totálním šoku.Po celou dobu s ní udržoval jakýsi "virtuální vztah", nevím jestli se to dá nazývat nevěrou.Psali si skoro rok o tom, jak se milují,jak on mě vlastně vůbec nemiluje,jak si to spolu budou užívat až se k sobě vrátí atd..byly to stovky mailů plných erotických představ,včetně výměny jejich er.fotek,nedá se tady ani napsat co vše tam bylo.Nikdy bych nevěřila, že může mít někdo tak moc bujnou fantazii..Musím říct, že během těch několika hodin, co jsem vše pročítala, jsem několikrát zvracela, bylo mi z něj zle.K fyzickému kontaktu mezi nimi nikdy nedošlo,vždy když už k tomu mělo dojít se na něco vymluvil..nechutně se vymlouval, že se sejít nemůže, že jsem těžce nemocná a musí se o mě starat atd.,což samozřejmně pravda nebyla.(s jeho ex se vzájemně neznáme,takže mu věřila)Z historie mailů jsem se dočetla i to, jak mě nechutně před ní shazoval a pomlouval i den před naší svatbou.
Když přišel domů chytil mě šílený hysterický záchvat,chtěla jsem aby mi řekl pravdu on, samozřejmně vše zapřel,až když jsem předložila důkazy přiznal se se slovy a skoro s úsměvem že vlastně o nic nejde.Následně s ní prý vše ukončil.I když si myslím, že mám silnou povahu,zhroutila jsem se,následkem nadměrného stresu jsem pár týdnů nato o miminko přišla s tím jsem se nevyrovnala a myslím, že ani nikdy nevyrovnám.
Musím říct, že manžela mám i potom co mi udělal ráda-nejsem si jistá jestli se tomu dá říkal miluji,to těžko.Snaží se, je pozorný, krom práce nikam nechodí, pořád je semnou,vyměnil si tel.číslo a zrušil maily, dokonce jsme se přestěhovali na druhou stranu republiky co nejdál od ní-myslel si, že to bude pro mě lepší,ale není.
Pořád mám před očima to co jí psal,jak mě ponižoval.Nedokážu s ním být půl dne v jedné místnosti,sex už nepřipadá několik měsíců v úvahu vůbec.. i když bych chtěla,vždy když se na něj podívám prostě nemůžu..takže je otázkou času, než začne s něčím podobným znova-pokud už nezačal.
Myslíte si, že se dá v tomto případě manželství ještě nějak zachránit?popřípadě co bych pro to měla udělat já a co on?Jak to překonat,povznést se..Chtěla jsem si s ním na toto téma sednout a promluvit, ale to nepřipadá v úvahu,mluvit se mnou o tom nechce.Zapomenout nedokážu, i když bych opravdu moc chtěla
.
Diana