22.2.2010 13:26:48 helena + veverčátka
Re: Můj kamarád je exot - nechce dvě ženy
Insulo,
on ti regulérně vyhrožuje a udržuje tě tak v šachu. Sakra nenech si to líbit. Co budeš radit dceři, až jednou padne na podobný osud? Budeš moci děkovat sama sobě, žes jí k tomu osudu pomohla. Vzorce z domova se totiž těžko překonávají. Co budeš říkat synovi, až jednou bude takhle "sjíždět" svou manželku či dceru..
Měla bys na sobě začít pracovat a to hned (já vím o čem mluvím, taky jsem si lecos zažila). Jinak už nikdy nebudeš normálně žít. Doporučila bych zajít k dobrému psychologovi - jestli už nějakého máš, tak změnit! Váhu neřeš, ta není tvůj primární problém. Problém je manžel. I kdybys teď nakrásně zhubla, je to jen zástupný problém, prostupující celým vztahem.
Děti ti nikdy vděčné nebudou! Podala bych žádost o rozvod. Ne každý chlap má žaludek na to, aby byl kvůli alimentům jednou nohou stále v krimu, takže bych to riskla. Není to jenom o tom, že jsi v depce, jsi i trošku pohodlná, tak si to přiznej! Sama se pořád z něčeho vymlouváš. Částečně chápu, ale částečně si myslím, že bys to ještě mohla ovlivnit, když jsi tak sdílná na internetu. Nejsi úplně troska bez vlastního rozumu a síla by se našla - jen chtít.
Odpovědět