5.3.2010 13:38:43 zuza24
Re: Znáte nějaké fígle, jak znepříjemnit život otci a jeho milence?
Ahojky, prošla jsem si tím, dopadlo to katastrofálně, mamka je rozvedená, tatík si užívá, možná že i lituje, ale mužské ego mu nedovolí si kidat hnůj na hlavu, našel si milenku se třemi dětmi, když to prasklo já byla těhotná, čekali jsme první "vnoučátko" - otec? nezajímalo ho to, dnes mám už děti dvě a dodnes je neviděl, nenavštěvujeme se, písnem si sms na vánoce, toď vše, mamka byla z toho na prášcích, sesypala se, pomáhali jsme jí jak se dalo, brali jsme ji mezi lidi - čajovna, diskotéka, kino a na internetu jsme jí dali inzerát, nejprve si s nějakýma lidma psala, zašla i na kafe, randky a začlo jí to bavit těšila se na vnoučátko (ani to ho nepřimělo zůstat u mamky s rodinou), myslím že dnes lituje, mě je to taky líto, že holky nemají dědečka, ale nyní už je pozdě, nechceme ho zpátky, protože rozvod byl hrozný, mu zůstal dům a zahrada ohodnoceno 4 miliony mamka dostala 500 tisíc a musela jít, a nejenom ona, my jsme tam bydleli taky plus ještě moje sestra, takže mamka je na podnájmu se setrou a my jsme si našli byt. PS choval se arogantně, agresivně, podrazácky, lhal, shazoval mamku, vysmíval se jí, ponižoval hrůza
PS milence život ztrpčit nešlo, taková bezcharakterní mrcha, byla hlavně na sex, kufry máma taky sbalila a hodila je tatovi ke dveřím, to bylo točo, byli jsme u toho všichni, fotr se samozřejmě vyhodil nenechal, všechno je jeho, my jsme hovna...a podobně
Odpovědět