Ahojky, potrebujem radu. Dnes za mnou prišla 7,5ročná dcéra s dotazom, čo je to sex. "Našťastie" sa tej chvíli zobudila druhá dcérka, tak som jej povedala, že to je na dlhšiu debatu a že to preberieme zajtra v kľude (a teraz rozmýšľam, čo konkrétne jej povedať). Niektoré veci vie z môjho tehotenstva - ako rastie bábo v brušku, ako sa dostane von (to ju strašne zaujímalo, tak som jej vtedy ukazovala kreslené obrázky a vysvetľovala jej, že bábo ide von cez taký tobogán (boli sme predtým v aquaparku) a obyčajne ide hlavou dole a s ním aj kopa vody..atď atď....) Vie tiež, že bábo v bruchu vznikne tak, že mamka s tatinom sa mali moc radi a moc sa pusinkovali a tak... ale toto jej už očividne nestačí, začína mať konkrétne dotazy- napr. čo sa deje, keď sa tí dvaja ľudia vyzlečú, čo robia??? (to jej povedala staršia kamarátka od susedov, že pri sexe sa vyzlieka donaha) a ja vôbec neviem, ako jej to vysvetliť (nechcem ju nejak oblbovať, ale ani jej to podať príliš podrobne). Budem všetkým vďačná zarady, príp. skúsenosti, ako ste to deťom vysvetlili Vy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.