Re: Trápení s mým jiným ženatým mužem
Marie, jsem taky mívala delší vztah s ženatým mužem (před mým nynějším partnerem). Bolela mě i manželka a to se s ní vlastně počítá. Teda jak kdy, někdy úplně v pohodě a někdy mi prostě vadila. Ale jasný, že jsem nikdy nic neřekla. Umím si představit, jak Ti je. Ale ten "můj" bejvalej ženatej je pořád hodně oblíbenej u žen a rád s nima navazuje vztahy, sice ne tolik milenecké, jako hodně přátelské. Teď jsem ho potkala před 14i dny na benzínce, bylo to zvláštní, my dva přijeli současně a za ním se postavilo auto a z něj vyskočila jedna holčina, co jí prý zaučoval teď čtyři měsíce v práci a viděl jí téměř denně. Nejspíš ho viděla, že jede k benzínce, tak jela za ním. Vyskočila z auta a bylo na ní vidět, že je ráda, že ho vidí. Ptala se, co on tam a on tvrdě (i když ne zle) řekl, že je tam s tou paní, co tankuje benzín (myslel mě). Vzpomněla jsem si, jak mě bolelo, když jsem ho viděla motat se kolem jiné. Bylo to sice až v dobu, kdy jsme se rozešli, ale bolelo to hrozně. Takže vím, jak Ti je.
Odpovědět