Dobrý večer, takže postupně:
Leny ahooooj
jo taky to tak vidím, prostě to takhle vyšlo, ... akorát mě štve (no vlastně už ani ne, už jsem to rozdýchala
), ře to tak vyšlo.
Samozřejmě že jde o tohoto, nehledám "někoho", ale stýská se mi po tomto - jo, Ivy díky, již nejsem špatná
Klaki taky zdravííííím, jasně, muži...
Mabelo, možná se zeptám, ale určitě později, až to bude již víceméně věcná otázka, jak se to seběhlo, že jeli, a v tomto složení...
Hilly, prezervativ nepoužíváme, ale ono většinou není jaksi proč, a dále on je zdravý a já také (alespoň co do krevních testů), a partnery nestřídáme.
Smilo, ale on na mě nezapomněl, a předhazovat mu, ž e mě to mrzí, dokonce moc, by nebylo moudré, a on mě zná má rád moudrou
Pilar obávám se, že vyloženě "zamilovaný" už nějaké to desetiletí není (no možná byl znovu přechodně před pár lety na nějaký ten týden-měsíc), a ty hory si užil velmi dobře, i když jinak,, než se mnou.
Luc-luc, myslím že to není další milenka, ostatně i já jsem spíš přítelkyně, parŤačka, ono nám to s tím sexem zas tak často nevyjde
Necítím se v poníženém postavení - jako vůči komu? S žm jsme rovni zcela jistě.
Jo a ještě teda nechýpu, proč mám téma přejmenováno tak blbě, že se na něj může chytit kdejaká neblběnka?!?