Re: Domácí pekárna
já používám taky recepty z dámy, jinak tam šupu cokoliv za recepty z oetkera. letos mi poprvé míchala těsto na mazanec, a ač těsto dělám stejné už roky nikdy nebyl tak výborný a nadýchaný, objem tak 2x větší než obvykle.
V pondělí jsem zrovna poprvé dělala knedlíky - taky mi těsto míchala pekárna a manžel se jen rozplýval, je knedlíkový typ. Včera jsme dojídali s vajíčkem a stále byl knedlík nadýchaný a vláčný.
Taky chodím na www.mamincinyrecepty.cz
jsou tam výborný do pekárny na langoše a další.. super je krokodýl nadívaný šunkou, nivou a porkem.. a spousta dalších dobrých nápadů.
Tady na těch stránkách je to taky ozkoušené, takže funkční.
Originál recepty nic moc - jinak chlebová mouka z kaufu je moc dobrá.
Odpovědět