9.4.2010 18:28:36 Ivatema
Re: Domácí pekárna
Ahoj, taky máme Kenwood-vybírali jsem podle d-testu. máme ji rok a pečeme pořád. Chleba-hlavně ze směsí-máme asi 5 druhů, navíc přidáváme semínka(sezam, len, dýně, slunečnice).Je úplně jiný než z obchodu-a samotné pečení drahé není.
V pekárně i zapékám-je to levnější, než roztápět celou troubu-takže třeba francouzské brambory, brokolicový nákyp...porce pro 3 lidi úplně v pohodě.
Poslední dobou v pekárně zadělávám i těsto(neumím moc kynuté, tak si takhle pomáhám)-párkrát jsem v ní zadělala i na houskové knedlíky a dětem tak chutnaly, že už nechtějí kupované.
Loni jsem taky koupila pekárnu rodičům k vánocům-nechali si ji na chtě, kde je na nákup 4 km a tak když dojde pečivo a nechce se jim jít "na procházku", upečou si domácí chleba. Mamka peče z běžné mouky, to pak vyjde levně.
Odpovědět