Moji kolegyni mám ráda, je hodná a obětavá. Má však nejdelší vedení, co jsem zatím poznala. Kolikrát nevím, zda se smát nebo brečet, jsem s ní dnes a denně, nejhůř snáším vícedenní služební cesty, kdy spolu trávíme i volný čas. Není to nezkušeným mládím ani senilitou. Už si vše píšu, jednou třeba vydám knihu O tom, jak jí denně vysvětluji, že:
x nemusí reklamovat Woolite Black, přestože není černý x nemusí nabízet pokladní drobné, když platí kartou x opravdu neprovolá mé peníze, když si strčí svojí simku do mého telefonu x kredit opravdu není na baterce, ale na simkartě, přestože je simka menší (její argument) x když jí číšník nabídne jednohubky a jde pro ně, nemusí po něm pokřikovat, že chce ale nějaké malé x není zvláštní, že jsme za 4 dny strávené v Berlíně nepotkaly Simíra
a dalších iks x. , to je jen malý výcuc.
Podotýkám, že jí to nevytýkám, občas zmatkuje každý, přijde mi to většinou úsměvné, jen když je takových situací třeba 10 denně už 3 roky a do toho hodně práce, leze to občas trochu na nervy, hlavně před zákazníky. Znáte také někoho takového? A jak se měří dlouhé vedení? Na metry? Kilometry?Podělte se
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.