Kdysi jsem dělala na hotline u jednoho internetového providera a volal mi klient: "Mám taký problém, na obrazovke je napísané PRESS ANY KEY, ale ja neviem, ktorý to je."
Taky mám hodně dobrou kamarádku, která nás podobnými perlami obšťastňuje mnoho let. Ale je to fajn holka a je si vědoma svých "nedostatků", dokáže se jim zasmát a dělat si legraci z toho, jaká je "blbka". Namátkou... volala kamarádce, že si koupila magneťák, kamarádka se ptala "a jakou značku?" Odpověď: "No je na něm napsaný double>"...
Neho hovor o dovolené: "Jela bych ráda do Řecka..." "Proč zrovna do Řecka?" "Podívat se na pyramidy..."
"Hele, v týhle hospodě jsme ještě nebyly, nezajdeme?" "Ne, tam chodí samí Amíci." "A amíci, to jsou jako amatéři?"
Zkouším jí z AJ - chodila na zdravotní školu, podotýkám. "She´s a dentist." "Ona je... ona je... sakra, nevím, novinářka?"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.