míšo.... a velrybo... velrybce jsem to kdysi psala. Mám taky mj. sestru, obdařenou krásným obličejem... a zááááámilováááánou velmi, až tak, že odešla se svým mužem. Dost daleko. Mladá už není, tělo bohyně také nemá - dle nějakých divných měřítek - protože její muž její tělo miluje... alespoň to říká i nám... a bylo to rychlý jako blesk )) Její muž není rozvedený, ani dětný, ve věku přiměřeném. Oba 30-40... abych to neprovařila úplně a v půlce a je to venku ))
A taky mám kamarádku, vzdělanou, dětnou, rozvedenou, super ženskou a stejně jako já nemá tělo bohyně (neměla... potvůůůrka, než se takhle zamilovala), na inzerát.... a ona sama nejlíp ví, jak moc jí to přeju. Je jí přes 40.
A další, a té v době potkání nového partnera bylo přes 45.
a abych nebyla tak sluníčková, teď mám taky jednu 15 let po rozvodu, mooooc krásnou a hubenou (nervy z bývalého) a zamilovala se, asi i dobře, ale těžce bojuje... jak s tím naložit, co dál? Potkala taky hodného chlapa, ale staršího a podle ní to "bere dost zhurta" - stěhování, společný život atd.
Nemám v okolí jedinou totálně úplně opuštěnou ženu, asi to bude tím, že už mi není 20 a někdy to trvá, než člověk potká někoho, kdo by za to stál. p.s. stát se může, ale to by byla překvapující novinka, tam, kde to nešlo, už jsou dávno rozvedení a znovuzadaní.
jo, výjimka, jeden můj velmi blízký člověk - ale je to muž.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.