no_matter, já Ti nevím. Jsem přesvědčená, že většina problémů vzniká z chybné nebo žádné komunikace. Pokud ten Tvůj odmítá chodit do poradny, tak si možná myslí, že nemá důvod chodit do poradny. Mnohdy to asi lidi berou příliš osobně, že jim ten druhej podsouvá myšlenky, že chybu dělají oni. Jenže si asi moc neuvědomujou, že Ty nechceš řešit jeho problém, ale váš problém, jedná se o váš vztah, není to nic "osobního" proti němu.Oni to ti zabedněnci moc nechcou pochopit a ani moc neznám statistiky, jestli chodí do poradny více ženy, než muži, ale myslím, nebo co alespon vidím v okolí, tak znám 5 žen, co toto navštívily, ale žádného muže.Přece člověk nemůže na nápravě vztahu pracovat sám, když na vztah jsou vždy třeba minimálně dva.
Zkus mu položit otázku, aby o sobě řekl, jaký má dobrý vlastnosti a jaký si myslí, že má horší vlastnosti. Když jsem se na to ptala toho svýho ( nyní v náruči jiné-bude se v NE vracet z volna, které si prý vzal na přemýšlení o nás obou: ), tak mi nedokázal sdělit žádnou špatnou vlastnost a to se potom s člověkem těžko pracuje, protože mi tím podsunul, že jsem to já, kdo má špatné vlastnosti a tudíž já musím na sobě zapracovat, aby jsme byli štastní.
Asi jsi to s ním zkoušela probírat, ale taky možná záleží na tom jak. Asi by byla ideální krásná atmosféra, po nějaké společném zážitku Nemusí to být jen ten těsný fyzický a zcela diplomaticky bych se ho zeptala, aby Ti řekl, co se mu na Tobě líbí a naopak a tím se prostě dostat k němu. V klidu a úsměvem. On taky bude zvědavej, co je na něm hezký. Ale musí se začít tím hezkým, pak se lépe stravuje to horší A až se dostanete k tomu, co Ti ně něm vadí, vlastně ne, musíte se dostat k jeho horší vlastnosti, tak mu zkusit tak nějak důrazně dát najevo, že tato jeho horší vlastnost, může být pro váš vztah fatální
Ted mne napadá, že mnohý dobrý rádce sám nezná odpovědi na otázky, které pokládá sám sobě :-( chjo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.