Souhlasím.Já jsem pro poplatky ve zdravotnictví,ale tenhle případ je fakt zvláštní.Na pohotovosti bychom spíš měli dostat nějakou složenku "na později".
Mě třeba odrovnala pohotovost v Motole,kam jsme přijeli s miminkem s bohatou neurochirurgickou minulostí,které mělo vysoké horečky a proces byl následující:
a)vystáli jsme frontu 90Kč poplatek b)diktovali adresu a spol na příjmu c)teprve po zaplacení a vyplnění papírů nám řekli,ať si jdeme sednout před ambulanci číslo 2 d)tam jsme byli asi x-tí v řadě.Naštěstí dítě mělo jiný názor,začalo křičet a pozvracelo se,tak nás ostatní pustili před sebe.
Je toto logické? A to jsme neměli žádný krvácení, problémy s dýcháním...to bych je tam asi srovnala...
Jinak já si lékaře v Motole nemůžu vynachválit,ale můj názor je,že nejdřív by se mělo řešit ošetření,pak vyplňování kolonek a sypání prašulí...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.