mě dostal příjezd záchranky ke kamarádovi, který nedýchala přestávalo mu být srdce.. přijeli až za neuvěřitelných 20min (nemocnic máme od jeho bydlištq asi 10min pěšky) a první co bylo "dejte mi jeh akrtičku pojišťovny a občanku" tak sjem an ně vyhrkla že jí najdu během toho co mu budou zachraňovat život a že jim llidně dám i svoje dokklady, jen aby kamarád žil.. no s tím se odmítali spokojit dalšách neuvěřitelných a nekonečných 5minut tam nad ním stáli a čekali až jim podíme jeho doklady...
jinak k dotazu - s poplatky na pohotovosti souhlasím! takly jsme se setkala s tím, že dokud nepřinesu z automatu potvrzení o zaplacení, tak mě neošetří, ale tak zatim jsme tam nebyla s ničím tak závažným, že by mi to mělo nějak zásadně vadit.. ovšem ve chvíli kdy bych tam jela s dítětem a jemu bylo cokoliv, asi bych prskala že enjdřív ošetřit, zachránit a až pak budu řešit kolik ma hodit do automatu...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.