22.6.2010 20:46:00 gubby
Nezvladatelné dluhy
Ahojte.. jdu se vykecat.. jde o to, ze mi (nam) zacinaji dluhy prerustat pres hlavu. Ja jsem na MD, druh pracuje. Celkove se nam sejde doma pres 30tis. Mame 3 deti. A bohuzel to neni dostacujici, ta castka. Platime 15tis. najem s poplatky. A zbytek jde vsechno na dluhy. Jeste nedavno mi zbylo cca 8000tis. na mesic na jidlo a drogerii, ale ted uz ani ne.Ted bych mela poplatit vic, nez se nam doma sejde. Vubec nevim jak to mam udelat. Zacalo to asi pred rokem, kdyz jsme se prestehovali do vetsiho podnajmu. Najem se nam zvednul o 6tis. a my se z toho doted nevzpamatovali. Ted do toho prisly snad vsechny nedoplatky, co mohou byt a ty maj splatnost cca 2 mesice, ikdyz porad jen platim a platim, tak porad je to malo. Uz tu byl i exekutor. Prisel zabavovat, ale nebyla jsem doma, spojil se se mnou po tel. a dal mi lhutu, ze mam zaplatit 12500kc do konce cervna, jinak sem vlitne (coz si asi moc nepomuze, v byte mame opravdu jen minimum). Ja bych to samozrejme rada zaplatila,jenze takovato lhuta je fakt znicujici,domluvit se s nim nedalo,pry je to stare 5let,jenze to vse chodilo na mou starou adresu,koukala jsem jako blazen. Tak jsem zvedava jak toto dopadne. Snad me necha, kdyz mu poslu aspon neco,kdyz vi, ze jsem na MD. Chjo,no. Jinak ty ostatni dluhy jsou nedoplatky za plyn (2500/mes.),sluzby (1000kc musi byt zaplaceno do konce cervna) Provident (mame davat 3000kc/mes. ale ted dam min) UPC (1000/mes) najem (15tis) a ted jeste tomu exekutorovi neco. Chlap donese ted vejplatu 24tis.,takze zbude totalni ho... Muj celej rodicak jde na jidlo. To jsem to teda dopracovala. Nejvice me je ale lito chlapa. Dre na nocni a pres den pomaha vedoucimu na jeho baraku. Mimochodem,za to ma slibenou taky nejakou odmenu jeste bokem, ale to neni jisty jestli mu to da ted k vyplate nebo kdy vlastne, kazdopadne by nam to vytrhlo trn z paty, stejne jako kdyby mi prislo vyzivny 3,5tis,ktery ma ted opet zpozdeni. A to je nejspis ono.Kdyby vsechno chodilo vcas, tak to taky vcas zaplati,ze. Jenze to me stve.Jak uz jsem napsala, muzskyho mi je lito nejvic,jak dre a pak z toho nic nema, je mi to tak lito,kdyz donese vejplatu a druhej den z ni nezbyde nic. Uz se tesim,ze pujdu do prace a vsechno mu vynahradim (jestli do te doby od nas neutece, coz bych se ani nedivila).Ted se nedostanu nikam,5letyho kluka mi vzali do skolky az letos, ale zase ne 3letyho.Hlidani zadne,mame jen jednu pracujici babicku,takze to je pase. Asi si uzavru hodne dobrou pojistku a pujdu si hodit provaz.. Nevim, mam peknou depku,snad to nejak dopadne. Diky, ze jsem se mohla vykecat. Jsem pripravena na veskerou kritiku. Mejte krasny vecer. Dita
Odpovědět