Ahojte.. omlouvam se, ze reaguji az ted.. Pokusim se na vse odpovedet.. Deti zatim obleceni maji, dekuji moc za pomoc
Ten podnajem je 2+1 v Praze, levnejsi se nam nepodarilo sehnat, kdyz majitele slysi o 3 detech,uz se neozvou, jinak je to teda cca tech 15tic (tzn. 11,5tis najem,1700kc sluzby, 1tis. plyn a 750kc elektrina). Mame pozadano o byt,ucastnime se vyberovych rizeni,jeste nic nevyslo.
Tech 2,5tis za nedoplatek plynu budu muset zaplatit taky, to uz je na vypnuti protoze to uz je taky splatka (celkovej nedoplatek byl cca 7tis),s tim UPC jsem si nabehla, ze jsem si ho dala do Sipa spolu s elektrinou.Je to tedy net s kabelovkou dohromady,kdyz to zrusim naparej me ukoncovaci poplatek, to je dalsi dluh.
Ten chlap co tu byl nebyl primo ten exekutor,ale nejakej ten jeho zamestnanec,jeste dodal,ze kdyby se cokoliv stalo,tak mu mam zavolat, nikoliv vsak kvuli tomu,ze nemam penize
Kdyz ja uz bych to mela splaceny tento mesic i s Providentem, jenze ta exekuce mi vyrazila dech, nevim ted pred cim ji mam dat prednost.
Fakt by me pomohlo to vyzivne, na to neni vubec spoleh.Strhava to byvalymu zamestnavatel a ten si to posila jak chce.
Po te brigade se poohlidnu, mozna i roznaseni letaku, hned kouknu.
Jeste kdyz byla rec o socialce, Chodim s klukama do SPC, tam mi poradily at si na ne pozadam o prispevek na peci,ted je to v rizeni.
Provident je peknej smejd,ja to vim, brali jsme si od nej pujcku na novou sedacku.Jinde nam pujcku nedaj, a muzskej ho chtel mit doplacenej v poradku,kdyby nam majitel neprodlouzil smlouvu,tak by jsme si museli pujcit na kauci dalsiho podnajmu atak.
Je to tak trochu zacarovanej kruh,bohuzel takto nanesetrim nic-zatim, zacinali jsme od nuly,od rodicu jsme nic nedostali, od zacatku jedeme jen a jen za sebe a ted se to trocha vymklo,no.
Na hypoteku nedosahnem, je pravda, ze bych takovou castku za najem radeji vrazela do vlastniho,ale hold smula.
Dekuju vsem,opravdu. Nakoplo me to,zacnu neco delat,kouknu po tech brigadach a zkusim se spojit s tim exekutorem.