24.6.2010 23:52:19 Limai
Re: Katko
tak to jsi přesně vystihla,mám doma to samé.Dcera může dovádět jak neuvázaná a nestane se jí nic,když trošku upadne,je to na odvoz na ambulanci.Když jí byly tři nebo čtyři roky-nevím již přesně-,tak jsem jenom z obýváku odběhla vypnout do prádelny pračku,což znamenalo pouze sejít pár schodů,záležitost na půl minuty i s návratem.A když jsem se tedy za maličký okamžik vracela zpět,na schodech jsem najednou slyšela ránu a vzápětí řev.Zbytek schodů jsem bleskově vyletěla,dcera v obýváku se zkrvaveným okem-spadla na stůl a roztrhla si kůži pod okem.Takže taxík a odvoz na chirurgii,naštěstí lékař byl rozumný,řekl že jí to šít nebude,dal jí mašličku a dcera tam dnes nemá vidět vůbec nic,žádná jizva jí nezůstala.Ale nedokázala jsem pochopit,proč si dcera která byla sama v místnosti,a vůbec nedivočila,poranila kůži pod okem o stůl,který má úplně oblé hrany.Před několika týdny také-hrála si venku s dětma a najednou ji moje sestra přivedla řvoucí a s krvavou roztrženou rukou.Prý jí uklouzla noha po kamínkách-při chůzi-a roztrhla si ruku.Za chůze!Chtěla jsem vědět o co si ji roztrhla,tak jsem se šla na to místo kde upadla podívat.No mohla jsem si oči vykoukat,kde nic,tu nic,upadla na úplně malilinkých kamínkách,spíše to byl takový hrubší prach,nikde vůbec nic o co by se mohla poranit.Ale ta rána byla dost ošklivá.Doktor jí dal mašličky,už to má zhojené,ale zůstala jí na ruce nepěkná ztvrdlá vystouplá jizva.
Odpovědět