Re: Nesnáším léto a toto počasí.
Hilly, Fialovko - tak asi tchýni těžko potěšíš nabídkou, aby v tomto vedru šla na návštěvu do paneláku, když ona má na zahradě bazén. Vzhledem k tomu, že bazén máme na zahradě my, tak když někoho zvu, tak to není jen tak naooko, ale myslím to vážně, tudíž pokud odmítne, řeknu si, že má lepší program. Ani ve snu by mě nenapadlo, že bude sedět doma v paneláku a odmítl jen proto, že mu to bylo blbý.
Pokud nechci někoho na své zahradě, tak ho rozhodně nezvu. Takže Fialovka by už měla vědět, jestli ji tchýně zve jen proto, aby nebyla za potvoru, ale v duchu doufá, že nepřijde a nebo v tom prostě nejsou žádné vedlejší úmyslu a je to o tom, že - přijď, na zahradě u bazénu ti bude rozhodně líp než v rozpáleném bytě a taky - je to zadara, je to domácí prostředí, tudíž se nemusíš žinýrovat a jídlo a pití taky neplatíš, protože se jen zvedneš a odskočíš si do kuchyně něco připravit.
Já kdybych byla tchýně, tak bych byla byla blahem úplně bez sebe, kdyby sis třeba připravila salát z mých zdrojů a dala porci stranou pro mne. To bych tě pak lákala, abys u nás na zahradě byla pořád. Protože přijít z práce a sáhnout do lednice třeba pro ten salát - to je úplný blaho.
Odpovědět