Splechtulko na Lannovce skoro naproti Prioru-opravdu jsem dnes odešla se vším- teda kromě tý tabulky , ale to dořeším . Mmch vnuk jedný paní prodavačky bude chodit do stejný školy ne-li třídy - paní prodavačka mi říkala, že máme nějak moc stejný seznam a ptala se kam holka jde... pak se smála, že jdeme do stejné školy-třídu ale nevěděla. No my jsme to řešili s manžou, jak to zaonačit, aby příp. holka nezačala fňukat, že kornout nedostala -napadlo mě dát jí do toho kornoutku nějakou směs ovoce v čokoládě a jogurtu - naváženou z Mercury + příp. nějako blbost z Lega... ale taky se opravdu může stát, že půjde bez kornoutu, protože manžel je opravdu dost proti němu. Tak příp. budou dva bez
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.