takhle Ti to povím.....kup český...voskovky..ty se totiž nelámou. Počkej si na akci školní rok...mají je v plastový krabičce...a za 2 školní roky nezlomená ani jedna..a cena slušná.
Vodovky a lepidla taky kvalitu...né čínu a podobně...nepíše, nelepí nekreslí....ze šťeců padaj chlupy...a úči tě to donutí koupit znuvu a lépe....
stejně tak pastelky......kluci mají v penále oba polosilný trojboký už několik let....a jsem já i oni spokojený...přešli jsme z kohinorek na polosilné mapedky ve dřevě..... úplně nejlepší jsou FAber tenký ty měl Luk ve vybaveným penále,ale vrámci toho, že jsem věděla, že první třídu nejvíc mizí právě pastelky..tak s nima maluje doma. Počítej s tím, že červená a modrá zmizí....nepotřebnější.
Zkus zapátrat v diskuzi o prvňákách...jsem to sepisovala už loni a předloni...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.