Re: Nezbývá než plastika?!?
Na tumescenční liposukci horních stehen jsem byla. Nic extrémně příjemného to nebylo, ale bolestivé taky rozhodně ne. Přirovnala bych to mírou nepříjemnosti tak ke gynekologickému vyšetření. Tím myslím, že by sis to klidně odpustila, ale současně to vlastně nic není a lze to přežít. Byla jsem spokojená - asi půl roku. Je to ještě horší než psala předchůdkyně. Nejenže je to v hlavě a když odsaješ tuk, naskočí nekde jinde nějaký jiný problém... On někde jinde naskočí i nějaký jiný tuk!
Asi se to nemusí stát každému, ale i já jsem patřila k těm, které si říkaly: tak, teď jsem konečně štíhlá a nikdy, nikdy nedopustím, aby ze mě bylo zase to podsvinče. A je to tady. Navíc s další vlnou nadváhy mi naskočily tukové polštáře tam, kde nikdy nebyly a já jen nestačím zírat, kde všude se to ukládá. Mezi stehny mám sice pořád mezeru, neb stehna orajblovaly od tukových buněk, ale mám balóny na pažích, nad lopatkami, fuj ...
Takže pokud je člověk robot, který už nikdy nebude mít krizi, depku a žravku - pak snad ano. Já osobně bych to už neriskovala - jednak se víc bojím a jednak je opravdu sázka do loterie, kde se ti ten tuk začne za pár let skladovat, když se mu vezme původní úložiště ...
A ještě jeden detail - liposukce je jen polovina úspěchu. Odsátá místa musíš pak asi měsíc "válečkovat", poctivě, několikrát denně a dlouho. Já jsem to podcenila a odsáté plochy zůstaly boulovaté, celulitida je proti tomu krásná...
Odpovědět