23.7.2010 11:55:41 Hudba Ainur
Re: Kde doma sušíte prádlo, máte sušičku prádla?
Ahoj, bydlíme v paneláku bez balkónu, půl roku po nastěhování jsme věčně zakopávali o dva sušáky (používáme látkové pleny), až mi byla nadělena sušička, poklad můj největší. Bez myčky bych se obešla, bez sušičky ne.
1/ Doporučuji sušičku s A spotřebou, na dostatečné množství prádla (máme na 5 kg a pračku jsme pak koupili novou na 7 kg a hned to suší hůř, když tam toho člověk nacpe moc)
2/ Suším tam skoro všechno kromě vlny, hedvábí a musí se velmi opatrně s novou umělinou, o které nevím, jak se zachová. Udělala jsem si takhle z dlouhé sukně minisukni, ale nosit se dá
. Mám také pocit, že se tam trochu srážejí džíny, ale možná to není sušičkou, ale zvětšujícími se objemy majitelů džín
3/ Žehlím jenom košile a kalhoty z některých materiálů.
4/ Je lepší to vyndat hned, ale nic se nestane, když to tam bude pár hodin stát, maximálně to bude trochu pomuchlané a budeš muset žehlit o něco víc, než jen těch pár košil. Každá sušička má doběh, po určitou dobu to prádlo profoukává v bubnu, takže dokud se to prohazuje, nezmačká se to. Uvnitř je asi nějaké speciální mikroklima, protože když to pak všechno vyndám ven do koše a nejdu ihned skládat, okamžitě se to zmačká. Kdežto když to vyndavám kus po kuse a hned skládám, je to všechno krásné.
Odpovědět
Odpovědět