1/ Ano, urcite. Mam AEG Lavatherm. 2/ Davam tam uplne vsechno i kdyz to ma znacku NESUSIT (ja mam pocit ze tuhle znacku ma 90% veci stejne). Akorat thermopradlo tam nedavam a jednou jsem znicila zip u zimni budny (byl plastovy). 3/ Leckdo nezehli, ale ja pradlo i tak zehlim, proste pro ten pocit, ze to je vyzehlene, uplne uhladit a ulozit se mi to nikdy nepovede. ALE - zehleni preschleho pradla ze snury a ze susicky je velky rozdil. I v tehle vedrech jsem davala veci do susicky, protoze zehleni je mnohem jednodussi. Zehlim jak rika tchyne "na namestich", tj. napr. vezmu detske body, prejedu jen prostredek z jedne strany a slozim. Veci nemaji vytlacene zahyby od kolicku a snury, nejsou ztuhle, ale naopam krasne vlacne, jemne. Rucniky jsou ze susicky jak nove, ze slunicka jsou jak prkno a hrube. 4/ Vetsinou vyndam a naskladam do kose, ale zehlim pozdeji. Nekdy pustim odlozeny start a vyndavam po delsi dobe od ukonceni cyklu. Ale tim ze stejne zehlim, tak to HNED A SLOZIT rovnou do skrine stejne nedelam. Ale mozna kdybych to delala nemusela bych zehlit
A jeste jedna vyhoda navic. Z pradla se temer neprasi - pri zehleni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.