Prostě Anna. Hele, já se v tom babrám skoro 3 měsíce a je to teď už pouze moje chyba, protože se špatně ovládám
Ale...moje kolegyně nevěru ustála. Po 10 ti letech s klukem jí začal být nevěrný. Začala mu dělat scény, ponižovat se atd, tím si ho naprosto odradila. Smířila se s tím, šla do sebe, začala žít. Chodila cvičit, starala se o sebe a svému bývalému se naprosto přestala ozývat. Když ho potkala, tak jen řekla s úsměvem ahoj apod. A ejhle. Karty se obrátily a on začal sám psát a ozývat se atd. Nakonec mu řekla, že mu nevěří a at jí jeho lásku dokáže. Dneska jsem spolu a mají krásnou holčičku.
Další moje spolužačka má horší problém, ustála ho po svým, ale dle mého názoru nepříliš štastně a bohužel tak dopadá spousta žen, které mají strach to utnout. Manžel po ročním paralerním vztahu se jí přiznal. Byl to milenky asi i zamilovaný, takže pendloval mezi oběma. Milenka otěhotněla, ale moje spolužačka ho přeargumentovala, proč zůstat s ní. Takže na milenku si museli vzít i půjčku, aby jí pomohli, platí jejímu dítěti apod. Kamarádka se trápí, ač říká, že je ráda, jak to dopadlo a že zůstal s nimi. Její muž za ni sám nepřijde, aby ji projevil něhu, neřekne ji, že ji miluje, je strohý. Takže za každou cenu vztah nemá cenu.
Na to znám paní z pískoviště, že po zjištění nevěry svého muže,který vzal milenku na dovču v Itálii hned vyhodila a nyní spolu nejsou.
Na to, aby se pak konaly jakési návraty a prosby, se asi lidi musí mít rádi. Ten můj je nyní vyhozen a má snahu komunikovat, že nemá na podnájem peníze apod, pravda je ale taková, že kdyby chtěl skutečně odejít, tak už v podnájmu je, protože nějaký peníze má, raději říká, že dokud je teplo, tak bude pod stanem a do zimy si něco najde. Já to teď nesmím pokazit, určitě ho nesmím začít prosit, aby se vrátil a až se vrátí, tak mu nic nevyčítat. Takže já z toho získám, že se pokusím naučit se ovládat a on možná to, že si mě začne vážit.
Mimochodem, nevěra je všude, ale naprosto všude. Nesouhlasím s tím,že by se k sobě lidi měli chovat majetnicky, ale pokud někdo nevěru neustojí a zapojí do ní city, pak by měl starý vztah narovinu ukončit.