Re: Ublížil jsem a chci to napravit
AHoj, hele, nestíhám číst názory holek, ale Tvá situace je skutečně těžká. Jsi pěknej trouba. Pořád říkáš, jak je manželka skvělá a jak ji miluješ a uděláš takovou blbost. Každopádně, to Ty očividně víš, to jsem Ti jen musela říct, protože takhle si lidi naprosto zbytečně ničí životy nejen své, ale i kolem sebe. Nicméně. Pokud Ti manželka řekla, že spolu budete do té doby, než děti vyletí z hnízda, máš Ty spoustu času to napravit. Ale nemyslím, že je dobré to dělat vlezlým způsobem a denně ji ujištovat nad tím, že toho lituješ. To ona už asi zjistila, že jsi si vědom své chyby a nyní to zachází už do sadismu. Asi bych si s ní ještě pokecala, připomněla bych jí, že svoji chybu přiznáváš, ale už to nemůžeš opakovat, že ji miluješ, ale že jí dáš klid. Tím nemyslím, že odejdeš, ale prostě žij si svůj život a s dětma, ji akceptuj, kdykoliv bud při ní, ale neponižuj se a neplaz. To má určitě efekt, ale ne dlouhodobě. Takhle se jí spíše znechutíš. Ale vážně. Obrácený efekt, s mírou, funguje téměř všude, kde si lidi nejsou lhostejní. Můj muž mě podvedl a jak bych byla štastná, kdyby se aspon někdy připlazil, nechápu, že se TI snažím pomoct, vy chlapi jste v něčem tak hloupí, ale asi to bude tím, že Ty se skutečně kaješ, proto vám držím pěsti
Odpovědět