já mám za sebou dva akutní císaře,nedalo se jinak a jsem za ně vděčná,že to zachránilo život oběma dětem. první bylo na jipu jen pár dní,druhé se narodilo extrémně brzy a strávilo tam téměř tři měsíce. já jsem pro císaře z hlediska zdravotního,ale na NA PŘÁNÍ mi to fakt přijde divné. proč zbytečně řezat do těla,je to velká operace. a když,ať si to rodičky hradí,pokud si to přejí,jen aby se vyhnuly bolesti. toť můj názor. zvládly to jiné ženy,proč ne další. jasně,že každý snáší bolest jinak,ale myslím,že ta sladká odměna na konci stojí za to,ač jsem nerodila..po prvním porodu jsem z toho měla docela depku,že jsem to nedokázala atd. atd..s dalším narozeným dítětem v okolí mě to dost vždycky trápilo-ikdyž jsem věděla,že to jinak prostě nešlo..holt jsem si plánovala,jaký to bude zážitek,porodit dítě,držet ho v náručí a tak..no,a nakonec jsem obě děti viděla vždy až den po porodu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.