30.7.2010 13:06:03 Kopretina černá
Nosítko pro 13. měs. dítko
Ahoj, protože vím, že je nabídka nosítek na trhu velice široká - prosím zkušené o pomoc s výběrem vhodného typu pro svou 13ti měsíční holčičku /zatím jsme žádná nosítka nepoužívali, ale kočár nám přestává vyhovovat - malá nemá moc rozhled,... sice už běhá, ale na delší trasy to ještě samozřejmě není, navíc se strašně ráda chová a nosí - myslím tedy, že by se jí v nosítku líbilo/.
Koukala jsem na netu na nabídky /vím, že je Manduca, Ergo, Liliputi...atd..../, také vím, že je možnost si nosítko na týden zapůjčit k vyzkoušení /v našem okolí bohužel nikde ta možnost není, čili net/, ale - které nosítko byste zkusili jako první? Při nošení se chceme s manželem střídat - já mám 165 cm a 65 kg, manžel 180 cm a 85 kg /více by ale zřejmě nosil manžel/. Holčička měří 76 cm a váží 9,3 kg /je spíše drobnější/. No a také bych byla ráda /pokud nám to bude vyhovovat/, aby nosítko /váhově/ co nejdéle vydrželo /třeba i do tří let/.
A ještě něco: jsem opravdu úplný "nosítkový" laik - je obtížné dítko do nosítka "upevňovat" a prostě s ním manipulovat ? /omlouvám se, že se ptám jako tatar, ale v tomhle se opravdu nevyznám/.
Děkuji moc předem za všechny tipy a vysvětlení.
Odpovědět