| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Šátky, klokanky a ostatní nosítka

1.8.2010 22:30:39 Epepe

Kdy je čas přejít z elastického šátku na pevný?

Dobrý večer!
Mám skoro sedmiměsíčního syna (něco přes 6 kg) a dosud jsem na nošení (spíše sporadicky) používala Moby elastický šátek. Jenomže, v horkých dnech jsem si ho vůbec nemohla navázat, protože nám oběma bylo strašné horko - a myslím, že i z části proto, že má elastik tři vrstvy. Máte zkušenost s nošením třívrstvého v létě?

Druhá věc je, že v úvazu "nastojato" (myslím, že kříž s kapsou uvnitř - jiný neumím) pořád zaklání hlavu, čímž se ten šátek během nošení hrozně vytáhne a za půl hodiny tam visí jak nahnilá hruška. Je chyba v mém vázání, nebo je prostě na elastik už velký?

Takže je čas přejít z elastického šátku na pevný? A pokud ano, z jakého materiálu doporučujete šátek na nošení jak teď v létě, tak i potom na zimu na starší dítě (bude asi pořád dost lehký)?

Díky.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Kdy je čas přejít z elastického šátku na... Epepe 1.8.2010 22:30
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Mickey16 1.8.2010 22:53
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Gali 1.8.2010 22:55
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Bumbi&05,08,10 1.8.2010 23:4
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Lili 1.8.2010 23:4
**Re: Kdy je čas přejít z elastického ... Epepe 1.8.2010 23:13
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... ja ja jenom ja 2.8.2010 1:28
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Kopřiva Dvoudomá 2.8.2010 10:31
**Re: Kdy je čas přejít z elastického ... Epepe 2.8.2010 10:59
*Re: Kdy je čas přejít z elastického šá... Lucie, Amaia+Eneko+Julen 3.8.2010 22:34

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.